Početna stranica / Aktivni za zdrav život

Aktivni za zdrav život

 

GUIDELINE je vodeća turistička agencija u pružanju usluga u avanturizmu u Bosni i Hercegovini. Najveći dio aktivnosti obavljamo na prostoru koji obuhvata VRBAS ADVENTURE RESORT u blizini Banjaluke. Specijalizovani smo za pružanje usluga u RAFTINGU i pored Vrbasa nudimo rafting usluge na Uni, Neretvi i Tari. Svi vodiči su sertifikovani od strane IRF-a (Svjetske rafting federacije). Kvalitet avanturističkih aktivnosti i paket aranžmana u našoj ponudi zasniva se na raznovrsnosti, dugogodišnjem iskustvu i atraktivnosti prirodnog okruženja u kojem se ove aktivnosti sprovode.

Ljetne aktivnosti koje nudimo su: rafting, noćni rafting, kanuing, kanjoning, biciklizam, pješačenje, paintball, vožnja četverotočkašima, škole u prirodi, kamping ...

Zimske aktivnosti su: snow rafting i tubing, šetnja na krpljama, planinarenje, skijanje i vožnja motornim sankama. Pored avanturističkih aktivnosti, naša agencija se profesionalno bavi organizacijom team buildinga, animacijom gostiju, organizacijom koncerata i žurki, smještajem i transportom turista, marketingom i konsaltingom u turizmu, te svaki vid organizacije velikih manifestacija. Za uspjeh i kvalitetnu realizaciju svih poslova garantuje visoko obrazovano osoblje, licencirani vodiči, kao i dobro organizovan servis informacija i rezervacija.